Dobrý den, již před časem jsem se snažil řešit problém s chybným zobrazováním rozbalovacího MENU v IE8, kde po najetí myši se mi sice rozbalovalo submenu, ale místo položek s navigací se mi zobrazoval pouze prázdný bílý prostor. Snažil jsem se tento problém odstranit např. použitím controladaptérů, zrušením formátování přes CSS a úpravou přímo v kódu componenty, ale bohužel bez úspěchů. Jelikož tento problém řešilo přepnutí IE8 do kompatibilního zobrazení, nakonec jsem nad navigační lištu vložil upozornění pro uživatele, aby tak učinili. Bohužel toto řešení nebylo optimální, a protože se většina uživatelů nemohla po webových stránkách pohybovat, opouštěli je. S příchodem IE9 se situace o trochu zlepšila, neboť se mi začalo menu zobrazovat správně i s položkami submenu, ale pokud nepřepnu opět prohlížeč do kompatibilního zobrazení, nelze na tyto rozbalené položky kliknout. Po najetí na hlavní položku se mi správně rozbaluje submenu, ale toto vydrží rozbalené pouze cca 2 vteřiny a pak se samo zase zavře. Vyjímku tvoří vždy poslední položka jednotlivých submenu, na kterou, když rychle najedu myší, než se stihne submenu zase zavřít, zůstává funkční. Popisovaný problém můžete vyzkoušet na http://www.aquacoolers.com ... Ještě jeden poznatek ... Pokud otevřu stjnou kopii stránek přes Visual Studio uloženou na mém lokálním disku, tak je vše funkční. Rád bych tnto problém už konečně odstrnil a tak předem děkuji zapomoc
|