Čtení hodnoty z input tagu   otázka

C#

Zdravím,

Chci udělat stránku se zobrazením záznamů z daného dne. Ve VS2012 Express jsem udělal tag asp:textbox a v metodě Page_load nastavuji jeho text na aktuální datum. Když toto datum změním pomocí javascriptu a chci z tohoto políčka přečíst novou hodnotu, tak mi to tvrdošíjně vrací tu, kterou jsem nastavil v metodě Page_load. Hodnotu chci přečíst z txtDate.Text vlastnosti. Je možné, že je to proto, protože VS mi vygeneruje následující kód:

<input name="txtDate" type="text" value="30.11.2012" id="txtDate" style="border-style: ridge;"/>

což by sice neměl být problém, ale jinak mě nic nenapadá, čím by to mohlo být. Nevíte tedy někdo, jak to elegantně vyřešit nebo v čem je problém.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Spíš řekněte čeho chcete docílit? celý způsob,tj. přepsání hodnoty JS a následné čtení,mi přijde poněkud zvláštní. Záleží jestli JS stránku odesílá,tj. jestli dojde k postbacku,což by způsobilo to,že se Vám hodnota přepíše na původní.

V textboxu (input fieldu) mam datum. Jeho hodnotu měním pomocí kalendářové komponenty (v javascruptu). Vedle ní mám tlačítko které submitne formulář. Chci docílit toho, že když kliknu na tlačítko, tak mi to zobrazí odpovídající záznamy z databáze. Co vím, tak v tom nikdy nebyl problém (tady mám na mysli iniciální hodnotu input boxu - ale je možné, že už si to tak moc dobře nepamatuju). Jinak děkuju za rychlou odpověd.

Mohli by ste sprístupniť kód Page_Load ?

Pretože ak odošlete stránku z prehliadača naspäť na server, udalosť Page_Load nastane znovu, a pritom možno nastavujete hodnotu naspäť na počiatočnú.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Kontrolujte zda nejte o postback. Default hodnotu pak nastavujte jenom tehdy,že o postback nepůjde

Dobry den, mate pravdu. V metodě Page_Load jsem nastavoval hodnotu zmiňovaného fieldu, nedošlo mi, že po uploadnutí (postbacku) se tato metoda zavolá znovu a nastaví tam defaultní hodnotu. Děkuju za tip.

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback