Zdravim, nevim zda to je specificke (pokrocilejsi prace s grafikou), ale uznavam ze nejsem schopen si to vytvorit, protoze nechapu vsechny principy/zavislosti co toto kresleni/programovani obnasi, napr.: - jak pracovat s vrstvami - jak vykreslovat zavislosti mezi objekty a pregenerovavat je pri pohybu Z tohoto duvodu jsem semka psal do sekce nametu. Reknu to takhle, nepotrebuju to pouze pro svoji vlastni potrebu (mam plno jineho kvalitnejsiho sw na navrhovani diagramu, simulaci apod.) ale zajima mne tato oblast, abych si zkusil neco obdobneho vytvorit v hodne jednoduche forme. A na to potrebuji nejake zaklady (viz. vyse) a jak to mezi sebou vse propojit. Info: Zkousel jsem nekolik free projektu i komercni-trial sw, ale komercni sw je uzavreny => clovek nema moznost cokoliv zjistit z kodu a free byly "kolosy" kde se tezko hledaly zavislosti (bud kdyz jsem chtel neco upravit a nebo kdyz neco nefungovalo). Jedine co mi vyhovovalo bylo Visio (Visio 2010 SDK), z ktereho jsme ale pouzival uplne minimum funkci a bohuzel vyzaduje SW MS Visio na koncove stanici (z tohot duvodu jsem se od nej odklonil). Pokud si ale myslite ze to je specificka kravina a ztrata casu, tak asi neni nad cim diskutovat a tento topic se muze zamcit.
|