¨Zabezpečení Microsoft.NET   otázka

VB.NET

Dobrý den, mám problém se spuštěním jednoho projektu.

Když chci program spustit ve Visual Studiu, zobrazí ze u tohoto řádku kódu chybová hláška:

Private PísmoTisku As New Font("Arial", 10)

Požadavek na oprávnění typu System.Security.Permissions.FileIOPermission, mscorlib, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089 se nezdařil.

K tomu se ještě zobrazí bubilna "Upozornění zabezpečení Microsoft.NET, Nikdy nenechávejte osobní informace nebo hesla, pokud nelze ověřit zdroj požadavku a považovat ho za důvěryhodný".

Nevím co mám dělat, tato chybová hláška se začala zobrazovat najednou. Ještě před pár dny vše fungovalo jak mělo. U jiných projektů je vše v pořádku a mám tam taky tisk.

Poradtě mi prosím jak to mám zpravit, opravdu nevím co mám dělat.

Děkuji za odpověď.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 3 odpovědětodpovědět

Tato hovadina by hlavně ani nešla přeložit...

nahlásit spamnahlásit spam -1 / 3 odpovědětodpovědět

Kopírování kódu se vám zřejmě nepovedlo a děláte chybu (škodíte si), že to tak necháváte.

Definice proměnné (nic jiného neuvádíte) nevyvolá chybové hlášení (samozřejmě bez té chyby v kopírování) .

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Třeba ta definice nevyvolá tu chybu. Ale u ní se ta chybová hláška objeví. V projektu nikde chyba není, protože nedávno jsem ho spouštěl bez problému a teď (beze změny kódu) mi to píše chybu. Nechápu to.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Tá výnimka znamená, že niečo bráni Vašej aplikácii pristupovať k nejakému súboru.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Dobrá, a jak zjistím co bráni aplikaci, a jak to spravím?

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback