Matika v databáze   otázka

VB.NET

Prosil by som ešte o jednu radu.

Mám tento kód:

Dim a As Integer = CInt(TextBox1.Text)

Dim b As Integer = CInt(TextBox5.Text)

Dim c As Integer = a - b

TextBox3.Text = CStr(c)

Funguje to správne, ale vie mi niekto poradiť, ako výsledky dostanem namiesto TextBox3 do Listview1 7 stlpec cez Button1?

v Buttone1 mám kód:

ListView1.Items.Add(New ListViewItem({DateTimePicker1.Value, ComboBox1.Text, TextBox1.Text, TextBox2.Text, TextBox3.Text, TextBox4.Text.ToString()}))

Mám 7 stlpcov, ale šesť stlpcov mi píše názvy a do siedmeho potrebujem výsledky. To znamená, že keď zadám čísla do TextBox1 a do TextBox5 tak pri kliknutí na Button1 by malo v písať výsledok do ListView1 (ColumnDeader7) 7 stlpec.

Ďakujem!!!

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 3 odpovědětodpovědět

Ja v

ListView1.Items.Add(New ListViewItem({DateTimePicker1.Value, ComboBox1.Text, TextBox1.Text, TextBox2.Text, TextBox3.Text, TextBox4.Text.ToString()}))

vidím iba šesť stĺpcov

nahlásit spamnahlásit spam -1 / 1 odpovědětodpovědět

Veď práve do toho siedmeho stlpca(ColumnHeader7) potrebujem odčítať

TextBox5 mínus TextBox1 a potom ešte sčítať ColumnHeader7 (celý stlpec)do Label1

Už sa stým nivočím celý týždeň!

nahlásit spamnahlásit spam 0 / 2 odpovědětodpovědět

tak se s tim ******* neničte týden, a nastudujte základy. Zde můžete najít, to co potřebujete: http://www.vbnet.cz/serial--1-vb_net_od_...

sečtenou hodnotu, kterou jste predtim vkladal do textboxu vlozte uplne stejne jako hodnotu do sloupce. Buňky ve sloupci pak můžete posčítat ve for cyklu (napriklad!)

nahlásit spamnahlásit spam -1 / 1 odpovědětodpovědět

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback