Offtopic
4. 12. 2007 11:59
anonym
85.70.113.7
zdravim vsechny, nevite nekdo o nejake dobre literature o databazich? potreboval bych se blize seznamit s mdb databazemi a napojenim Oledb v prostredi Visual Studio 2005 a VisualBasic.NET. dik za kazdej odkaz, nebo jestli mate neco v el. podobe tak mi to muzete poslat na [email protected] , predem dik za vse
5. 12. 2007 0:04
Tomáš Herceg
1847 3847
V češtině toho asi moc nebude, s knihami o VB.NET je to špatné. Pokud vám nevadí angličtina, pak jistě bude k nalezení něco na Internetu. Kdyžtak napište, jestli potřebujete česky, nebo stačí anglicky, a já zkusím něco najít.
6. 12. 2007 21:00
František Hůle
28 74
Přidám se k prosbě o link na literaturu. Něco jsem našel v češtině z vydavatelství GRADA, ale nevím co pro začátečníka objednat. Anglicky se již nějakou dobu učím, odborný text bude pro mne složitější, ale snad bych něco pochopil. Učím se pracovat s VB.NET 2005 express edition, ale uvítal bych i informace o literatuře k ASP.NET
Všem předem děkuji
Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování. Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?
Nahlásit Zrušit
zavřít