Víte kolik mě fascinuje věcí?!Ani spočítat bych to nedokázal a také Vám o tom nevyprávím.Jde o můj čas a o moji práci,mám času spoustu a tak nevidím důvod proč si něco nenaprogramovat ve prospěch kolektivu.Něco se tím přiučím,jinak se programovat naučit nedá..ale to byste měl vědět. Já tu netvrdím,že se budu snažit vymyslet kolo,jen bych rád udělal nějaké "pěkné" řešení napsané v .Netu.V tuto chvíli hotových řešení moc není(takže žádné nepřeberné množství jak naivně tvrdíte) a pokud nějaké je,je to většinou studentský projekt,který pak nemá valnou hodnotu a úroveň. Je možné,že nakonec použiji něco hotového,to ale nic nemění na tom,že bych se do toho mohl pustit sám.A pokud vím,tak forum je od toho aby se člověk ptal na věci,které nezná a čeká odpovědi,které by ho mohly navést správným směrem - nikdo nečeká rýpání a kecání kolem bez jakéhokoliv smyslu a podstaty.Buďto napište nějaký hint(pokud víte) nebo se k tématu nevyjadřujte,prosím!Já také nepíši do každého vlákna,že je dnes krásně,že mám nové boty a že mi nelíbí,že někdo programuje něco,co mě osobně přijde zbytečné. předem děkuji,pane LINHART!
|