Problém s dědědím od SynchronizedKeyedCollection(Of K, T)   zodpovězená otázka

VB.NET

Má někdo tušení, proč nejde zdědit abstraktní Public třída System.Collections.Generic.SynchronizedKeyedCollection(Of K, T)? Visual Studio 2008, .NET Framework 3.5, zkoušel jsem Visual Basic i C#.

Imports System.Collections.Generic
Friend Class SynchronizedDictionary(Of TKey, TValue)
  Inherits SynchronizedKeyedCollection(Of TKey, TValue)
  'Type 'SynchronizedKeyedCollection' is not defined.
End Class

Na webu jsem na toto téma nic nenalezl a doufám že to nebude nějaká fádní záležitost, kterou jsem přehlédl.

nahlásit spamnahlásit spam 2 / 2 odpovědětodpovědět

A máte v projektu referenci na System.ServiceModel? Z mně neznámého důvodu je ta třída deklarována uvnitř této assembly.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Je to tak! Že jsem se na to nepodíval Reflectorem hned, v životě by mě nenapadlo, že to bude jinde než v mscorlib, když je to v namespace System.Collections.Generic...

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Já to našel v Object Browseru. Tuhle kolekci jsem v životě neviděl a nepamatuji si, že by mi ji IntelliSense v System.Collections.Generic někdy nabídla, takže mi bylo jasné, že to asi není ve standardně referencovaných assemblies.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Bohužel ve Visual Studiu 2008 se nezobrazuje assembly, ve které je to umístěné. Jen namespace.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback