Offtopic
1. 4. 2011 19:50
anonym
62.197.198.101
Dobry den,
Chcel by som sa Vas spytat o nejakych dokumentaciach knih (cokolvek) kde sa rozobera nejaka problematika o vyvoji .NET aplikacii - hlavne winforms (popripade WPF). Teraz mam skor na mysli nejaky rady typy a triky ako vyvynut nejaku aplikaciu. Nemyslim ako programovat (syntax atd) ale skor nejaku tu architekturu navrhovy model a tak. Tteoriu o tom ako by mal vypadat program vacsich rozmerov aby sa clovek hned nezamotal. Comu sa vyhnut a co dodrziavat. Som v tom stadiu ze dokazem naprogramovat mensi projekt ale ked mam riesit nieco vacsie moc si nato netrufam lebo nemam nejako s tym prakticke skusenosti tak by som si chcel aspon pozriet ako by sa to dalo riesit.. Nejake techniky a tak. Neviem ci je to hlupa otazka ale niekde zacat musim. Budem vdacny za kazdu radu.
1. 4. 2011 21:18
Ondřej Linhart
-553 3274
Vřele doporučuji knihu Co programátory ve škole neučí aneb softwarové inženýrství v reálné praxi od Petra Palety. Skutečně vynikající kniha, která se už bohužel neprodává, ale je ji možné objednat v nakladatelství Computer Press a oni ji vytisknou.
4. 4. 2011 8:26
195.168.7.84
Dakujem skusim sa poobzerat po tej knihe.
Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování. Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?
Nahlásit Zrušit
zavřít