předkompilace   otázka

C#

Zdravim mohl by mi někdo prosím vysvětlit jak se provádí předkompilace zdrojového kódu? Např mám zdroják kterej je dynamicky kompilovanej pomoci kteryho posílám dotazy do databáze a následně dostanu odpověď. Když to dynamicky zkompiluju tak čas než dostanu odpověď je poměrně dlouhej a tak potrebuju část kódu predkompilovat.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Co je to za pitomost? Jak "předkompilovat"? Máte vůbec tušení jak fungují .NET aplikace? Jediné co můžete udělat je optimalizace pomocí nástroje ngen.exe a to má přínos jen v některých případech.

mám zdroják kterej je dynamicky kompilovanej

To znamená co?

nahlásit spamnahlásit spam 2 / 2 odpovědětodpovědět

Zrejme to znamená, že do určitého textu niečo dosadím a preženiem to cez kompilátor. V tom prípade by som za riešením videl jedine callbacky, eventy a pod. s použitím Reference. Statickú časť zakompilujem do aplikácie a dynamickú vložím do novej assembly, ktorú za behu skompilujem.Vzájomne im dám reference a potom volaniami metód prehadzujem riadenie medzi dvoma assembly.

nahlásit spamnahlásit spam -1 / 1 odpovědětodpovědět

Melete stejné nesmysly jako autor tohoto příspěvku.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Tím jsem myslel to, ze mam zdrojak jako string (tridu a v ni metody). Pomoci metody compileAssemblyFromSource dynamicky vytvorim sestaveni a to pak drzim v pameti.

No a resim ten problem ze kdyz se pripojuji k databazi a nasledne s ni komunikuji (dynamicky kompilovano) tak to trva velmi dlouho a proto potrebuji dynamicky predkompilovat vsechno okolo toho pripojeni k databazy a aby byl dynamicky kompilovanej jen samotnej dotaz.

A jaký má důvod dynamicky vytvářet assembly?

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback