Změna IP   otázka

VB.NET

Zdravim vsechny,

jiz dlouho marne hledam, jak ve Vb.netu 2010 zmenim IP adresu, kdyz mam v systemu 2 a vice sitovek. Kazda je pripojena do jine site a vyzaduje ruzne nastaveni. Na netu jsem nasel akorat zmenu IP adresu u jedne sitovky. Diky za radu, uz nevim kde bych to mel hledat. Diky

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Jako změnit IP adresu libovolného síťového rozhraní? Na to bude potřeba Windows API nebo WMI. K čemu to má být?

Je to pro jeden program co delam v praci. Mame tam nekolik sitovek a pri zmene modelu je i jine nastaveni sitovek. Proto bych to chtel prepinat jednoduse, jelikoz tech pocitacu je tam nekolik desitek a rucne je to otrocina :-)

Možno by Vám mohlo pomôcť toto:

http://www.dreamincode.net/code/snippet2...

Ahoj neco podobneho jsem nasel ale nejak mi to nefungovalo pro vice sitovek. Zkusim jeste jednou pokutit.

Ahoj, zkousel jsem kod z vyse uvedeneho odkazu, bohuzel u techto radku

Dim managementClass As New ManagementClass("Win32_NetworkAdapterConfiguration")
 Dim mgObjCollection As ManagementObjectCollection = managementClass.GetInstances()

For Each mgObject As ManagementObject In mgObjCollection

mi to neveme prikaz ManagementClass, ManagementObjectCollection a ManagementObject

importoval jsem pritom System.Management a nic. Nemate nejaky vzorovy kod? byl bych vam zavazan. Diky moc.

A máte system.managemet v referencích projektu?

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback