VB.NET, .NET
25. 7. 2010 22:55
anonym
90.176.122.189
Dobrý den, o VB se zajímám krátce a teď mám dotaz týkající se odesílání e-mailů přímo z mojí aplikace, je to vůbec možné? Používám VB 2010 express. Předem děkuji za jakoukoliv informaci.
25. 7. 2010 23:48
Ondřej Linhart
-553 3274
Je to možné a používá se k tomu System.Net.Mail.SmtpClient.
26. 7. 2010 17:06
Jo super. A nějakej článek jak to použít, nebo třeba že bys mi to napsal ty? Koukal sem na googlu, ale tam sem nic nesehnal, no respektive sehnal, ale bylo to na mě moc anglicky.
26. 7. 2010 17:36
Koukněte se laskavě do dokumentace na MSDN (nebo nápovědy k Visual Studiu), tam je vše srozumitelně popsáno včetně příkladů. Pokud neumíte anglicky do takové míry abyste tomu porozuměl, neprogramujte, protože bez toho se nelze obejít.
26. 7. 2010 19:25
Štefan Kakaš
3 7
Máte pravdu Ondřeji že pokud je na tom s angličtinou bídně tak by se do programování moc pouštět neměl, ale to co jste mu popsal není zrovna lidský přístup :).
Tady je video z youtube.com s přesným návodem jak udělat program ve vb.net na odesílání emailu. Snad Vám to pomůže:
http://www.youtube.com/watch?v=2oH6LVLuN...
Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování. Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?
Nahlásit Zrušit
zavřít