VB.ńet a Crystal Report   otázka

VB.NET

použitý prostředek VS studio 2010 Ultimate, Crystal Report

Dobrý den, prosím o radu a omlouvám se za možná nevhodný dotaz, prohledával jsem yde diskuze ale nenašel jsem odpověď na můj problém, který je možná jen tím že jsme ve VS začátečník. Přecházím z programování ve VisualFox (ve foxu programuju už z dob foxplus…) na VB.Net , vcelku nemám zatím nejasnosti, ale problém mám s vytvářením reportů v Crystal reportu, v momentě, kdy při navrhování vlastního reportu (a posléze po zařaní do crystalreportviewer – buď programově nebo průvodcem) použiju jako zdroj dat dataset a v něm obsažené datatable který již zakomponovaný v projektu , tak nemohu zaboha přijít na to jak provést fill těch určených tabulek, neustále to i v preview či v ostrém tisku zobrazuje jen demo hodnoty a ani v návrháři nelze zobrazit žádné data v preview. Pokud ale pro sestavu vytvořím nové spojení přímo pro tuto sestavu tak ta sestava zobrazuje požadované údaje. Pak ale zese nevím, kam se ukládá pro tento případ hodnoty pro connectstring abych ho mohl pak konfigurovat a nasměrovat na správný sqlserver.

Děkuji H.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback