Netroufnu si rict, jak jsem nahore nez jsem pridal druhou ContentPage tak se stranka zobrazovala dobre. Tohle je ale detail. Vice me trapi ze mi server na aspone.cz vyplivne Runtime Error u te druhe content page kdyz se ji pokusim otevrit, uz jsem kontroloval vsechno, vcetne .aspx.cs, stejny kod jako u "fungujici" Default.aspx. V debbugu vse jede tak jak ma ;) Aby jste videl ze nelzu :D Prvni ContentPage "Default.aspx" Tu mi server na hostingu normalne zpracuje
<%@ Page Title="" Language="C#" MasterPageFile="~/Master1.Master" AutoEventWireup="true" CodeBehind="home_content.aspx.cs" Inherits="WebApplication1.WebForm1" %>
<asp:Content ID="Content1" ContentPlaceHolderID="ContentPlaceHolder1" runat="server">
<div id='data'><!--zacatek obsahu-->
<p>Blabla....</p>
</div><!--konec obsahu-->
</asp:Content>
A druha ContentPage "lab.aspx" kde dostavam na aspone.cz error (V debuggu fungnuje normalne)
<%@ Page Title="α-lab" Language="C#" MasterPageFile="~/Master1.Master" AutoEventWireup="true" CodeBehind="lab.aspx.cs" Inherits="WebApplication1.WebForm2" %>
<asp:Content ID="Content2" ContentPlaceHolderID="ContentPlaceHolder1" runat="server">
<div id='data'><!--zacatek obsahu-->
<a href="hello.aspx">Hello World :)</a>
</div><!--konec obsahu-->
</asp:Content>
code behaivor je u obou identicky (samozrejme krome tridy - default je WebForm1 a lab je WebForm2
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Linq;
using System.Web;
using System.Web.UI;
using System.Web.UI.WebControls;
namespace WebApplication1
{
public partial class WebForm2 : System.Web.UI.Page
{
protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{
}
}
}
Musim tam neco prehlizet, proto sem radsi pastuju vsechno co se toho tyka. Zaverem - v Debuggovacim modu funguji obe contentpages ale na hostingu mam problem kdy 2x stejny postup funguje jen v prvnim pripade.
|