Hezký den, chybami se člověk učí, jenže jak je napravit když si je uvědomí? Díky své vlastní blbosti jsem pojmenoval projekt při jeho zakládání a to tak že do jeho názvu jsem přidal i číslo verze. Něco jako "Projekt v1.0" zpočátku je mi to zdálo geniální, nýbrž po čase z toho vznikla celkem velká prasárna zejména potom co vývoj pokračoval a vznikly verze 2 a 3,... No a teď nevím jak z toho ven a těch 5 posledních znaků z názvu projektu odstranit aniž by to působilo destruktivně :-) Zkoušel jsem v Solution Exploreru přejmenování, jakož i změnu jména Assembly. Všechno jakoby funguje až na jednu věc. Přejmenování se nijak nedotkne souborů které jsou uloženy na disku v příslušném adresáři projektu. Vyzkoušel jsem i tu prasárnu, že jsem je ručně na disku přejmenoval aby byly v souladu s novým jménem které jsem založil přes Solution Explorera, výsledek bylo totální fiasko. Aplikace nešla ani otevřít což se asi dalo čekat ale aspoň když nic víc mám to vyzkoušené že tudy cesta nevede. Poradil by někdo pls. jak se zbavit těch posledních 5ti znaků, z názvu projektu, případně jak líp a sofistikovaněji si udržet přehled v číslování verzí? Nejsem FullTime programátor a tato "dobrá praxe" mi nějak unikla. Díky moc za jakýkoliv tip. Petr
|