Mám uloženou proceduru v MS SQL s názvem "pKrab_Hledej", která obsahuje parametr "@Polozka". Procedura sama o sobě funguje v pořádku. Snažím se do procedury dostat parametr "@Polozka", který načítám z TextBoxu.Text, což se mi nedaří. Kód programu vypadá takto: Private Sub Button4_Click_1(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button4.Click Dim dlgHledej As New Hledej() If dlgHledej.ShowDialog() = DialogResult.OK Then Dim Polozka As String = dlgHledej.TextBoxHledat.Text Dim connectionString As String = PripojRetezec Using pripojeni As SqlConnection = New SqlConnection(connectionString) pripojeni.Open() Dim prikaz As SqlCommand = New SqlCommand() prikaz.Connection = pripojeni prikaz.CommandType = CommandType.StoredProcedure prikaz.CommandText = "pKrab_Hledej" prikaz.Parameters.AddWithValue("@Polozka", Polozka) prikaz.ExecuteNonQuery() 'provedení příkazu pripojeni.Close() 'uzavření připojení k databázi End Using SqlDataAdapterHledat.Fill(DataSetHledat1) End If End Sub Může mi někdo poradit. Díky
|