Nazdar :) už tri dni sa venujem programovaniu v ASP.NET , ale pri testovaní ma napadol jeden problém : Kedže som programoval vo VB.NET 2008 tak viem že s verziou .NET framework sú menšie problémi lebo väčšina XP nemá vyšší framework ako 2.0 :/ . Vždy som v nastavení menil cielový framework na 2.0 a všetky "unused references" som mazal aby sa aplikácia v pohode spustila na systémoch XP. (neviem či to pomáha - konkrétne mazanie "unused references" , ale kedže to popisuje ako nepoužívané tak som to väčšinou mazal) Dva týždne programujem vo verzii VS 2010 EE (web devenloper 2010) a všimol som si že tam nieje popísaný žiadny framework ani references , teda sa tam nič nedá meniť (ak sa mílim tak ma prosím opravte). Tu na vbnet.cz sú tutoriáli v ASP.NET 2.0 a vtom ma napadlo že ked mám VS 2010 ktoré disponuje .NET framework-om 4.0 nieje možné že robím v ASP.NET 4.0 a moje stránky nebudú fungovať bez nainštalovania frameworku ?? Velmi by som ocenil odpovede v zmysle , či je potreba sa báť o niake nastavenia ktoré môžu zapríčiniť nefunkčnosť na starších systémoch a , či sa dajú tieto nastavenia prispôsobiť pre staršie systémi. Za odpovede predom dakujem :)
|