Vzhledem k tomu, že část firmy přechází na terminálové řešení (citrix), vyvstala nutnost jednu mojí aplikaci publishnout pomocí clickOnce (vytvoří si to web stránku ze které se kamsi stáhne aplikace a vše bez problémů beží i na virtuální mašině). Jedná se o starší záležitost a narazil jsem na problém, že když dám publish, řve to na mě kvůli podpisu (nastavení solution, záložka Signing, nahoře Sign the ClickOnce manifests). Projekt se nezkompiluje a nevytvoří se potřebné soubory. Problém je v tom, že je prošlé Expiration Date (u jiných aplikací mi to nedělá, protože jsou novější a datum ještě není prošlé). Pokud zruším zaškrtnutí aby se podpis nepoužíval, stejně se při publishnutí zatrhne zpátky. Nevěděl by někdo jak to vypnout, popřípadě jak toto datum prodloužit? A pak bych měl ještě otázku, pokud to teď publishnu a Expiration date bude třeba 1.4.2010, znamená to že uživatel po tomto datu aplikaci nespustí, nebo nepůjde jenom znovu publishnout? Abych se přiznal, v této problematice se ztrácím, protože jsem zatím neměl potřebu ji řešit. Zkoušel jsem googlit, ale nacházel jsem pouze info jak přidat klíč, ale žádné jak ho odebrat a jestli je nezbytný.
|