No connection could be made because the target machine actively refused it.   zodpovězená otázka

VB.NET

Nazdar viete mi niekto pomoct s chybov ked cez TCP spajam dva pc aby mohli spolu chatovat a pouzivat vzdialene kreslenie ktore je opisane v clankoch na tomto webe ?

Chyba ktoru dostanem pri poziadavke o pripojenie: No connection could be made because the target machine actively refused it.

Pokusal som sa pripojit na kamaratovu IP: 146.98.44.95

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

No aby jste se spojili, tak musíte buď být spolu na jedné síťi (třeba v baráku) a nebo pokud se chcete spojit přes internet, alespoň jeden z vás musí mít veřejnou IP adresu (pokud ji nemáte standartně od poskytovatele, vetšinou si ji jde za nějaký menší poplatek přikoupit).

Ako prosim vas vyzera verejna ip adresa ? uplne tak isto ako vonkajsia len sa nemeni ?

Moze mi niekto poradit ci je tento sposob chatu dobry ? tu je link : http://www.vbdotnetheaven.com/UploadFile...

mam problem pri otvarani toho projektu a pise mi chybu ze nemam nainstalovanu web komponentu a preto nemoze byt projekt convertovany viete mi pomoct ? mam nainstalovane VB.NET 2008 , C# , Web Devenloper 2008 ale dostal som chybu pri instalovani SQL Serveru 2008 ma to s tim nieco spolocne ?

Neznáte ani základní principy a chcete používat technologie, kteér na nich staví. To je jako kdybyste chtěl stavět dům a nevěděl, co je cement.

Nastudujte si něco o sítích, zde na webu článek nemáme (jen TCP/IP kreslící tabuli, ale tam nevím, jestli to je), přečtěte si třeba Wikipedii, témata IP, TCP/IP, sítě.

o TCP/IP viem skoro vsetko a hlavne to ze je to na prt lebo nefunguje na dialku....

nahlásit spamnahlásit spam -2 / 2 odpovědětodpovědět

Člověče vy melete takové debility až to hezké není. TCP/IP nefunguje na dálku - jistě. Protokol vyvíjený od roku 1960 na kterém běží většina internetových služeb. Nevíte nic a neustále se ptáte na hovadiny. Běžte pryč.

nahlásit spamnahlásit spam -3 / 3 odpovědětodpovědět

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback