Zdravím, píšu menší rezervační systém, kdy dopředu nevím jací uživatelé přijdou, takže nemám pevně dané účty (kromě admina). Přihlášení probíhá zadáním 2 údajů, které souvisí s rezervací. Tyto 2 údaje jsou dostatečně unikátní pro to, aby byl uživatel přihlášen, ale zase je neznám dopředu, abych toho uživatele vytvořil v databázi (ale to dělat nechci, když nevím, jestli tu rezervaci vůbec využije). Vyřešil jsem to tak, že mám tupého uživatele "reservator", kterého přihlásím v kódu po validaci těch dvou údajů. Problém nastane, když se pokusí přihlásit 2 uživatelé zaráz, protože ten druhý sebere přihlášení tomu prvnímu. A to i z jiného okna prohlížeče, i z jiného PC. Vím, že se jedná o konkurenci přihlášení, že je to vlastně žádoucí, ale já toho uživatele "rezervator" používám pouze pro autentifikaci, pro přihlášení do webu, nic víc... Nenapadá Vás někoho nějaké řešení? Tuším, že to bude v nastavení UserManageru nebo tam někde, ale nemůžu najít kde... Googlím už několik hodin. Díky, Tonda
|