Dobrý večer, tvořím jednoduhou aplikaci - jen formulář, tlačítko, picture box, imagelist. Všechno mi fungovalo, jak si představuju. Pak jsem pozměnila v properties některé vlastnsti jako font, zarovnání... a najednou vyskočilo hlášení, kterému naprosto nerozumím, co to po mě chce a hlavně nechápu proč při tak jedoduché úpravě: The "GenerateResource" task failed unexpectedly. System.OutOfMemoryException: Exception of type 'System.OutOfMemoryException' was thrown. at System.Convert.FromBase64String(String s) at Microsoft.Build.Tasks.GenerateResource.ByteArrayFromBase64WrappedString(String text) at Microsoft.Build.Tasks.GenerateResource.DetermineWhetherSerializedObjectLoads(String data) at Microsoft.Build.Tasks.GenerateResource.NeedSeparateAppDomainBasedOnSerializedType(XmlTextReader reader) at Microsoft.Build.Tasks.GenerateResource.NeedSeparateAppDomain() at Microsoft.Build.Tasks.GenerateResource.Execute() at Microsoft.Build.BuildEngine.TaskEngine.ExecuteTask(ExecutionMode howToExecuteTask, Hashtable projectItemsAvailableToTask, BuildPropertyGroup projectPropertiesAvailableToTask, Boolean& taskClassWasFound) Faktem je, že od tohoto okamžiku se všechny změny sice uloží - ale při překladu (spouštění projektu) se neprojeví. Nejsem moc zkušená. Prosím, poraďte co s tím. Děkuji předem za všechny reakce Adéla.
|