Zdravím ve spolek, potřeboval bych pomoci s rozchozením drill down reportu. Drill down mi funguje ,když tam nemám data pouze text na zkoušku, ale jakmile tam hodím nějaký data(propojení na databázi), tak mi to napíše chybu: "A data source instance has not been supplied for the data source 'DataSetReportReasonDate'. Aktuální popis: Píši to ve Visual studiu-Winform-vb.net-locální report-databáze(access ".mdb"). Report: Mám dva reporty. Kde v prvním mám graf s daty a v něm nastavený Action-Go to report: Vyplněný potřebný údaje a odkaz na druhý report. Jakmile v druhým reportu není nastaven žádný dataset, tak se mi spustí a i přenesou parametry, ale jakmile tam hodím dataset, tak to nahodí hlášku viz. nahoře. Datasety mam stejně pojmenovaný v reportu 1 tak i 2. Pokus: Zkoušel jsem i použít kód:
Public Sub DrillthroughEventHandler(ByVal sender As Object, ByVal e As DrillthroughEventArgs) Handles ReportViewer1.Drillthrough
Me.Reason_reportDateTableAdapter.FillAll(Me.ReportSCRAP_CONDDataSet.Reason_reportDate, "1.1.2015", "1.1.2017")
ReportViewer1.ProcessingMode = ProcessingMode.Local
Dim Localreport = ReportViewer1.LocalReport
Localreport.DataSources.Add(New ReportDataSource("DataSetReporReasonDate", Me.Reason_reportDateBindingSource))
End Sub
|