Dobrý den, s tím jsem si už nějakou chvíli hrál, ale na nic jsem nepřišel. To je také jedna z tisíce rad na WEBu, které se tohoto problému týkají. (Bohužel, ani jedna z nich nevede k cíli.) Je jasné, že kopírování souborů musí něco bránit, ale nemůžu přijít na to, co to je, a proč to před rokem nedělalo. Zkoušel jsem úplně vše od vypínaní antiviru až po mazání souboru *.suo. Nesmysly typu přejmenovávání souborů sestavení před kompilací na old.old.old.... jsem zavrhl. Takže: Po spuštění VB 2010 se spustí proces vbexpress.exe. Po otevření mého projektu se spustí proces InspireDXF.vshost.exe. (Ve správci úloh se objeví aplikace InspireDxf - Microsoft Visual Basic 2010) Po spuštění aplikace v režimu ladění (možno jen po předchozím vymazání adresářů bin a obj a restartu VB)se objeví ve správci úloh moje aplikace a v popisu aplikace Microsoft Visual Basic 2010 se objeví InspireDXF(Running). Po ukončení mé aplikace v režimu ladění (použito Application.Exit()), je ve správci úloh aplikace ukončena (zmizí) a v popisu aplikace InspireDXF(Running) - Microsoft Visual Basic 2010 zmizí slovo Running. Proses InspireDXF.vshost.exe běží stále. Pokud jsem v této chvíli nedělal žádné změny v kódu, příští spuštění ladění proběhne normálně (aplikace se znovu nastaruje). Pokud jsem ale nějakou (jakoukoli) změnu udělal, dojde k výše zmíněné chybě a ladění se nespustí. Co se v tu chvíli stane, se mi nepodařilo ve správci úloh, ani v Process Exploreru zachytit. Nevím, čím a jak bych to mohl zjistit. Pokud můžete, prosím o radu. P.S. Zkušebně vytvořený nový projekt to nedělá.
|