VB6/VBA
8. 1. 2010 11:10
anonym
85.160.123.227
Ahoj, potřeboval bych do aplikace ve VB6 zavést kontrolní semafor v podobě kulatých tlačítek. Dá se to udělat nějak jednodušeji než s použitím PictureBoxu a dvou Image jak to je v 1001 tipech a tricích?
8. 1. 2010 12:20
Ještě k tomu semaforu. Když chci změnt barvu tlačítka, jak to mám udělat? Ikdyž jsem vybral barvu v BackColor tak tlačitko zustalo stejně šedé jak při návrhu tak při spuštění. Nevím kde dělam chybu. Prosim pomozte.
8. 1. 2010 13:19
80.239.242.62
Nejprve k barvě musíš vybrat v property vlastnost tlačítka jako Graphicx, a k tomu kulatému tlačítku - zagugli a devexpress nabizel free knihovnu pro vb6 a tam kulaté tlačítko bylo, snad si to ještě pamatuji když jsem používal vb6
9. 1. 2010 16:44
78.45.87.149
S tou barvou to šlo. Díky. Ale na tom servru jsou pokud jsem se díval dobře jenom komponenty na .net a delphi programy.
Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování. Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?
Nahlásit Zrušit
zavřít