komponenta v komponentě jak se k ní dostat??   zodpovězená otázka

ASP.NET WebForms

Dobrý den,

když mám třeba komponentu formview v ní je blok itemtemplate a v něm třeba komponentu hyperlink, tak jak se dostanu třeba v události page_load ke komponentě hyperlink zkoušel jsem

FormView1.ItemTemplate.

ale tak jsem se ke komponentě hyperlink nedostal a normálně

hyperlink1.

taky nelze. Tak jak tedy na to, když potřebuji za určité podmínky nastavit komponentě hyperlink nastavit visible na false.

Předem děkuji za rady.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Tohle by ti mělo pomoct,pokud ti nejde přistupovat ke controls pomocí ID http://vbnet.cz/blog-clanek--314-net_tip...

nahlásit spamnahlásit spam 2 / 2 odpovědětodpovědět

Děkuji sice mi to chvíli trvalo, než jsem se vtom zorietoval ale nakonec to funguje :)). Ještě jsem se chtěl zeptat co se dá ještě v následujícím kódu napsat místo toho sender skoušel jsem tam napsat něco jiného abych nemusel vytvářet pro každý link button proceduru load ale nešlo to .

Protected Sub LinkButton2_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs)
        Dim linka As LinkButton = CType(sender, LinkButton)
        linka.Visible = False
    End Sub

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback