Zdravím, nenašel jsem vhodnější diskuzi tak to píšu pod Visual Basic .NET Vzhledem k tomu že mám po dlouhé době trošičku času, rozhodle jsem se podívat se (a pokud možno se i naučit) WPF. Docela mě to chytlo a líbí se mi i editor (používám Visual Studio 2008 Profesional). Jediné co mi docela chybí je zobrazování jednotlivých property a value (tam kde jsou předem dané) v intellisense. Pokud mám kód:
<Trigger Property="Button.IsMouseOver" Value="True">
tak mi sice při psaní nabídne intellisense možnost vybrat si property co mi ale už nezobrazí je seznam dostupných property pro daný control který musím ručně napsat do uvozovek. Což je malinko problém, protože neznám přesné názvy všech property (navíc některé se trošku liší od těch co jsem měl ve Visual Studiu 2005 - konkrétně barva písma je zde jako Foreground a tříve to bylo myslím ForeColor) a navíc jsou zde názvy case sensitive. Je tato nápověda pouze vypnutá (popř. jde ji zobrazit nějákou klávesovou zkratkou) nebo Visual Studio 2008 tuto nápovědu zatím neobsahuje (přeci jenom je to myslím první visual studio ve kterém je editor pro XAML, takže by bylo pochopitelné že není uplně všechno ještě dotažené).
|