Zdravím, mám 2 dotazy inspiroval jsem se článkem o kreslící tabuli a snažím se vytvořit serverovou aplikaci která bude hlídat nějaký stav a při jeho změně by měla poslat přes TCP zprávu o změně pro začátek. Na server se bude moci naráž připojit více klientů. Tady první nakopnutí jak tu tabuli upravit pro více klientů? Přemyšlel jsem o List Of a při příchozím spojení vytvořit nový obejekt ale nevím přesně jak to tam zakomponovat. A zadruhé tabule používá více vláken a já potřebuji na serveru když se připojí klient napsat např. do textboxu nějaký záznam a hodí mi to chybu že textbox byl vytvořen v jiném vlákně. Použil jsem to invoke ale moc tomu nerozumím. Není někde nějaký návod na invoke hledal jsem na netu i tady na stránkách a nějak nemůžu najít nic co bych pochopil. Mám funkci ZpracujPrikaz se vstupním parametrem Prikaz ale když uvnitř této funkce zavolám to me.invoke z kreslící tabule tak volám např. nějaký sub ale nemohu mu předat parametry. Mohl by mě někdo ohledně invoke nakopnout? Předem díky Martin
|