AI - vynimky (mozny bug)   zodpovězená otázka

Zrejme mate bug v tom engine. To akoze nemozem pouzit ani veci z XNA (ako Point a Vector2)??? Ak ano tak mi to vyhodi vynimku: That assembly does not allow partially trusted callers. Je toto normalne? V snahe zabranit kopirovaniu a pouzitiu hotovych kniznic z netu ste "odfajcili" aj XNA... no comment

nahlásit spamnahlásit spam -2 / 2 odpovědětodpovědět

Vážený pane, Point a Vector2 jdou normálně používat bez jakýchkoliv problémů, takže si laskavě běžte léčit svoje frustrace a amatérismus někam jinam.

nahlásit spamnahlásit spam -1 / 1 odpovědětodpovědět

Uberte, prosím, na ostrosti kritiky potenciálních soutěžících.

nahlásit spamnahlásit spam 2 / 2 odpovědětodpovědět

Můžu vědět na co potřebujete herní XNA engine při psaní umělé inteligence? V XNA enginu je napsaný pouze simulátor, jádro jej vůbec nevyžaduje a nepoužívá.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Stačí vám používat Point a PointF ze System.Drawing v .NETu, funkci plní úplně stejnou. XNA na tohle nepotřebujete.

No a to je ten problem. Prihodim dalsiu zavislost = pridam dalsiu assembly a to je problem. Automaticky ma diskvalifikuje pri pouziti akehokolvek typu z nejakej assembly. Fakt to vyzera na bug.

A len tak mimochodom skusal som vytvorit projekt od zaciatku (v pripade chybnych nastaveni projektu) ale nepomohlo. To ako teraz mam na suradnice pozivat cisto 2 integery, namiesto jednej kompaktnej struktury?

Přilinkování jakýchkoliv assemblies, které nejsou standardní součástí .NETu, není v pravidlech povoleno. Pokud to padá při referencování System.Drawing, pak to bug je, podíváme se na to. Ale jestli to chcete jen kvůli té jednoduché struktuře, tak si tu strukturu stejně můžete napsat sám, to zas není takový problém.

Přidání reference na System.Drawing mi funguje. Strukturu System.Drawing.Point bez problůmé používám.

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback