Master pages nebo MultiView   otázka

ASP.NET WebForms

Stavim novou stranku, ktera je pomerne dost clenita tzn. volim v menu, objevi nove menu + nejaka data a tom menu se opet musi vybrat. Celkem se takto prochazi az tri urovne a zajimalo by me zda je vyhodnejsi pouzit nekolik zanorenych master pages nebo nekolik multiview. Jak je to s rychlosti takovych stranek? Diky. Jenom pripominam, ze se jedna o naprosto specificky web, kde jina struktura neni mozna.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Zdravím,

nevím jak ostatní,ale já z Vašeho popisu moc nechápu podstatu.Přijde mi to nějaké zmatené.

Proč řešíte jestli několik master pages a nebo multiview?To je nebe a dudy.

PH

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Mě ten dotaz naopak nepřijde vůbec zmatený, i když MutliView a MasterPages jsou opravdu něco jiného.

Záleží na tom, kolik možných verzí byste v MultiView měl, pokud je jich víc, tak už soubor bude dlouhý a nepřehledný, což se ovšem dá vyřešit pomocí toho, že každou sekci z MultiView uděláte jako komponentu.

Programově nastavovat zanořování MasterPages možné je, ale není to úplně triviální, takže pokud jste začátečník, jděte asi spíš cestou MultiView.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback