Děkuji za info, nakonec jsem odladil první variantu přes "Process.Start(...)", která funguje. Ale problém bude asi někde v Thunderbirdu, protože se mi zcela nahodile jednou přisponkuje 5 příloh (okolo 1,5MB), někdy skoro 10 (4-5 MB), když jich pak dám víc, otevře se jen prázdné okno nové pošty a nezobrazí se ani údaje o odesílateli, příjemci, hlava zprávy...ačkoliv jsou natveny a normálně fungují. Syntaxe příkazu, resp. parametrů musí být v pořádku, to by se mi nepřisponkovala ani jedna příloha :-) Samozřejmě nemám nastavený žádný limit pro omezování příloh, přesto si to dělá co chce, myslím z hlediska počtu připojitelných příloh. Tady už jsem v koncích. Ještě mě napadá jestli se někde nemusí nastavit nějaká prodleva, aby to thunderbirt stačil schroupat. Všiml jsem si totiž, že když ještě před Process.Start zobrazím messagobox s celým příkazovým řádkem argumentů, tudíž se běh programu na chvíli zastaví, tak se mi přisponkuje více příloh. Ale nevysledoval jsem žádnou pravidelnost (závislost třeba na době trvání prodlevy)...
|