ahoj,snad to tu již někde není, bohužel nemám tolik času projet celé forum... Potřeboval bych poradit, jak sepsat makro které po kliknutí na tlačítko vybere z kontigenční tabulky aktuální datum...mam tabulky hodnot a k tomu datumy za celý rok. z toho mám kontigenční tabulky a podle toho jaká v nich zaškrtnu data, tak se mi změní data v grafech pro tisk. abych nemusel denně ve všech konti.tabulkách zaškrtávat aktuální datum, chtěl jsem si vytvořit makro, ale nevím jak ho udělat abych nemusel psát pro každý den zvlášt, ale aby v něm byl kousek kodu, který automaticky vybere datum aktuální... Pro výběr data vypadal kod takle: With ActiveSheet.PivotTables("Kontingenční tabulka 1").PivotFields("Datum") .PivotItems("1.1.2009").Visible = True V té závorce za PivotItems bych potřeboval podle aktuálního data měnit obsah, aby po kliknutí na tlačítko se spustilo makro které zaškrtne v kontigenční tabulce výběr aktuálního data. snad je to trochu srozumitelné, opravdu si nevím rady, děkuji moc snad někdo poradí. pokud ne zde v diskuzi tak na email [email protected]. ještě jednou děkuji
|