Dobrý ďeň, Vyvíjam aplikáciu na automatizáciu jednej webovej stránky za použitia skrytého webbrowser component a narazil som na problém. Workflow aplikácie je približne takýto: 1. Používateľ si navolí konfiguráciu 2. Aplikácia odošle požiadavku stránke 3. Stránka, ktorá je výsledkom hľadania obsahuje link na súbor ktorý musí aplikácia stiahnuť. Problém nastáva v bode č.3. Zakaždým [celkom logicky :)], keď sa klikne na daný odkaz, otvorí sa mi Download File Dialog, zatiaľčo ja by som chcel, aby mi súbor dokázala aplikácia stiahnuť potichu, bez toho, aby musel používateľ odklikávať. Aby to nebolo tak jednoduché, stránka funguje na princípe, že súbor sa vztvorí dynamicky a prima linka na ňho nieje [Ide to cez nejaký script = presne pre toto som nepoužil WebRequest, ani nič podobné] a taktiež pri kontrole "IsFile" property v evente (tuším) Navigation vždy výjde false, keďže výsledný súbor, čo sa má stiahnuť je v tvare HTML. Ako riešenie ma napadá zachytiť nejakým spôsobom vyvolanie File Download Dialogu a získanie cesty, na ktorú odkazuje, avšak nedošiel som nato ako... Samozrejme rád príjmem akékoľvek iné riešenie, ktoré by fungovalo. Vopred Vám veľmi pekne ďakujem za odpoveď a prajem všetkým príjemný weekend.
|