Dík za odpověď i plánované doplnění. Jinak právě Vaše poslení poznámka mne vedla k sepsání dotazu či námětu. Právě že se "většinou" diskutuje na té posledení, nejnovější stránce. Prozatím je rozsah diskuse, díky svému mládí, u Vás celkem zvládnutelný, ale z jiných diskusí jistě znáte situaci, kdy nějaký "nováček" nebo "nově příchozí" vznese dotaz a dostane se mu pouze několika odpovědí, ať neotravuje, že se to tady již kdysi diskutovalo. A vím, že jsem kdysi na nějakém serveru narazil právě na mnou zmiňovaný systém řazení a celkem se mi to líbilo, protože to mělo jeden krásný efekt. K jednomu problému se člověk dočetl velice mnoho v jednom jediném vláknu, které se, v případě potřeby, stále doplňovalo o nové a nové pohledy. Pak nebyl důvod zakládat stále nová a nová vlákna k témuž problému jenom proto, že jsem chtěl pouze drobné doplnění již poskytnutých rad - v takovém vláknu se totiž nejprve zopakuje to, co již kdysi bylo řečeno a než se člověk dostane k žádaným podrobnostem už je vlákno "tak staré", že je nikdo nečte. To je ale samozřejmě pouze můj osobní pohled na věc, pokud byse podařilo doplnit aepoň ty příznaky "new" bylo by to príma a já Vám za to děkuji, myslím, že to bude ku prospěchu věci.
|