publikování   zodpovězená otázka

C#

Mohl by někdo poradit jak publikovat z C# Express? Jak přidat do instalace .NET framework, jak přidat instalaci jiné aplikace, jak přidat jednotlivé soubory, licence, a tak.. Zkrátka abych měl jednu instalaci.

moc jsem toho nevygooglil, tak snad tady...

dík

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Vytvoření instalátoru je komplexní záležitost, která se rozhodně nedá popsat na několika řádcích. Chystám se na toto téma zde napsat článek kde budou vysvětleny základní principy. Váš argument že jste nic nenašel neberu, protože na Internetu se dají vyhledat tisíce zdrojů zabývajících se touto tématikou.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Měl jsem napsat, že jsem nenašel nic česky psané. Samozřejmě, že anglicky psaných věcí jsem našel několik.

Hlavně jsem našel a i vyzkoušel Bootstraper Manifest Generator. Akorát se mi nepodařilo přidat instalaci programu, kde jsou podadresáře se soubory, to se mi podařilo až ruční editací souboru product.xml. (Přidat jeden soubor není problém.)

Zde jsem diskutoval jedno řešení: http://forum.builder.cz/read.php?31,3052354

Článek na toto téma (česky psaný) by byl určitě vítán, držím palce ať ho napíšete.

Za článek bych se přimlouval i já, na VbNetu nám rozhodně takový chybí a mnoha lidem by pomohl.

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback