Dobrý den, používám providery Altairis a pomocí průvodce CreateUserWizard připravuji stránku pro přidání zákazníků. Jelikož potřebuji od zákazníků větší množství informací, používám i PROFILE providera. Svůj formulář mám rozdělen do tří kroků, kde v prvním kroku (asp:WizardStep) zákazník zadává rozšířené informace jako je jméno,adresa,provozní doba atd. (použití profile providera), v dalším kroku (asp:CreateUserWizardStep) je požadováno Uživatelské jméno, Heslo, Potvrzení hesla a Email a v posledním kroku (asp:CompleteWizardStep) mám rekapitulaci. Dále mám vygenerovány následující šablony pro tlačítka na prvním a posledním kroku, kde mohu upravovat jejich vlastnosti.
<StartNavigationTemplate>
<asp:Button ID="StartNextButton" runat="server" CommandName="MoveNext" Text="Pokračovat" CausesValidation="false" ValidationGroup="ValidationWizardStep" TabIndex="28" />
<asp:Button ID="CancelButton" runat="server" CommandName="MoveCancel" Text="Zrušit" TabIndex="29" />
</StartNavigationTemplate>
<FinishNavigationTemplate>
<asp:Button ID="FinishPreviousButton" runat="server" CausesValidation="False" CommandName="MovePrevious" Text="Předchozí" />
<asp:Button ID="FinishButton" runat="server" CommandName="MoveComplete" Text="Registrovat" />
</FinishNavigationTemplate>
Problém: Potřeboval bych upravit vlastnosti (zarovnat na střed) tlačítka v kroku (asp:CreateUserWizardStep), kde se tlačítko generuje automaticky a některé vlastnosti jako např. CreateUserButtonText="Vytvořit účet" lze zadat v nadřazené komponentě (asp:CreateUserWizard) - nenašel jsem však vlastnost, která by upravovala umístění tlačítka na stránce. Děkuji za pomoc
|