Směl bych mít ještě dva dotazy? a) TestPassword(jizMame) -> to je již nová událost? Přepsal jsem ji na to, že pokud mám heslo zjištěno, ulož mi ji do globální proměnné. b) Jak mám tuto událost zasadit do události po klinutí na tlačítko (cmdGenerovat_Click(....) Handles cmdGenerovat.Click)? Pokud to dám dovnitř kódu události click, nevím, co mám jako argument té rekurze zvolit. Pokud tam nacpu string, tak rekurze ani nezačne. Pokud ji zavolám přes Call tak se taky nic neděje. Přesněji, rekuze proběhne, ale jdnou když tam dosadím nějaký string a to tak, že si jej celý načte. Chyby žádné, watch window taky nepomohlo. Dávám celý kód:
Public Class Form1
Dim znaky As String = "abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123456789"
Dim delka As Integer
Dim ff As clsFTP = Nothing
Dim psw As String = Nothing
Private Sub GenerujHeslo(ByVal jizMame As String)
If jizMame.Length < delka Then
' nekompletní heslo, přidat každý z přípustných znaků a pokračovat v generování
For i As Integer = 0 To znaky.Length - 1
GenerujHeslo(jizMame & znaky(i))
rtbLog.Text &= "Heslo: " & jizMame & vbCrLf
Next
Else
' kompletní heslo, vyzkoušet ho
psw = jizMame
rtbLog.Text &= " Heslo: " & psw & vbCrLf
End If
End Sub
Private Sub cmdGenerovat_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles cmdGenerovat.Click
'Kontrolní údaje
rtbLog.Text = "Bylo zahájeno zjištění hesla s následujícími parametry: " & vbCrLf
rtbLog.Text &= " FTP účet: " & txtFTP.Text & vbCrLf
rtbLog.Text &= " Login: " & txtLogin.Text & vbCrLf
rtbLog.Text &= " Délka hesla: " & txtLenPsw.Text & vbCrLf & vbCrLf
Try
'Vytvoření instance FTP třídy
ff = New clsFTP()
'Nastavení údajů na připojení
ff.RemoteHost = txtFTP.Text
ff.RemoteUser = txtLogin.Text
ff.RemotePassword = psw
Catch ex As Exception
'Zachycení vyjímky
MsgBox(ex.Message)
MsgBox("Hláška FTP Serveru: : " & ff.MessageString)
Finally
'uzavření spojení
ff.CloseConnection()
End Try
End Sub
End Class
PSko: S FTP umím již zacházet s jakoukoliv událostí, takže tohle problém už žádný není pokud tam doplním přesné údaje pro nastavení, můžu si na FTP dělat co chci.
|