Práce se zvukem ve VB.Net   zodpovězená otázka

VB.NET

Dobrý den, jen čistě teoretický dotaz: do jaké míry je ve vb.net možné pracovat se zvukem? Konkrétně, je-li např. možné zpracovávat vstup z mirofonu a pod. nebo je lepší obrátit se rovnou na C++ nebo Javu (nebo by pomohly API?)? Předpokládám, že C# na tom bude z tohoto hlediska asi podobně.

Děkuji za případné odpovědi.

Marcel Borna

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

V jakémkoliv .NET jazyce lze pracovat se zvukem pomocí managed rozhraní DirectSound. C++ je zbytečně komplikované, těžkopádné a neefektivní o Javě ani nemá cenu mluvit.

Děkuji za odpověď.

M.B.

Promiňte, ještě jedna otázka: existuje někde na DirectSound nějaká dobrá dokumentace? Nejde mi o tvorbu her, jen o práci se zvukem. Uvítal bych link nebo cokoli.Nebo nemohl byste mi to nějak přiblížit? Jestli to chápu správně, DirectSound je knihovna pro práci se zvukem? Jak ji implementovat do projektu? Prostě stáhnu DirectX a pak do projektu naimportuji něco jako:

Imports DirectX

Imports.DirectX.DirectSound

???

Asi budu za blbce, ale zatím jsem s ničím mimo .Net nepracoval.

Díky za trpělivost

M.B.

Stáhněte si nejnovější DirectX SDK a tam je vše potřebné včetně dokumentace a příkladů.

http://www.microsoft.com/downloads/detai...

Děkuji za pomoc

Marcel Borna

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback