Vytvoření registrovatelné DLL   zodpovězená otázka

VB.NET

Mám vytvořenou knihovnu s nějakými funkcemi. Tuto knihovnu, resp. její funkce potřebuji využívat v software (který není z mé dílny), ale je schopen ji používat. Je to vlastně customizace software. Podminkou však je, že knihovna bude zaregistrována použitím regsvr32 a následnou editací klíče v registrech. Bohužel registrace se mi nedaří s chybou:

"<knihovna>.dll byl načten, ale nebyl nalezen vstupní bod DllRegisterServer. Tento soubor nelze zaregistrovat." Tuším, že mi chybí něco v deklaraci, ale nevím co. Přikladám kus svého kódu.

Option Strict Off
Option Explicit On

Imports System.runtime.interopservices

<System.Runtime.InteropServices.ProgId("clsSensorFunctions_NET.clsSensorFunctions")> Public Class clsSensorFunctions

' zde jsou jednotlivé funkce

End Class

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

zkuste regasm.exe, který se používá pro registraci COM-like assemblies.

Dobrý den.

V Properties projektu, záložce Compile lze zašrktnout "Register for COM interop". To my podobný problém vyřešilo.

to ano, Visual Studio to udela za vas na stroji na kterem tvorite, ale na jinem pocitaci to musite udelat "rucne" nebo pres instalatora.

P.

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback