Dobrý den, mám celkem závažný problém. Nedávno jsem přeinstalovával Visual Studio 2008 z verze standard na verzi profesional. Od té doby všechno fungovalo, jak má. Jediným problémem bylo XNA studio 3.0, které jsem měl doinstalované do původního standard studia. Nová profesional verze mi odmítala XNA projekty otevírat s hláškou, že tento typ projektu není podporován danou instalací (když jsem se v tom chvíli hrabal, zjistil jsem, že mu nevadí XNA projekt, ale content projekt, který každý XNA projekt obsahuje). Taky hlásil něco o chybě při nahráhávní modulu Microsoft.Xna.....XnaPackage. Rozhodl jsem se tedy XNA studio přeinstalovat, aby se znovu s VS dalo dohromady. To se podařilo a dokonce jsem chvíli něco programoval. Potom jsem ale musel vypnout počítač, kvůli výměně RAM z 1.5 (1+0.5) na 2 (1+1) GB. Když jsem po výměně počítač zapnul, odmítl z nějakého mně neznámého důvodu druhou GB RAM paměť a já zůstal na 1 GB. Nakonec jsem se to pro aktuální dobu rozhodl nechat být. Když jsem ale spustil VS, tak se jemně změnil jeho vzhled (mám pocit, že uspořádání bylo stejné, jako bych ho resetoval) a hlavně, když jsem chtěl jakýkoliv (nejen XNA) projekt debugovat nebo jen b buildnout, tak se VS kompletně zaseklo na 99% CPU (77 MB paměti) a musel jsem ho vždy odstřelit skrz správce úloh. Podobný výsledek zapříčiní i zobrazení ToolBoxu (který mám roztahovací ze strany)... Nevíte někdo, jak do toho? Děkuji moc za všechny případné odpovědi.
|