Jistě. Máte pravdu. Nějak ta data uchovávat musím, a tak mám svou třídu, která má svou strukturu. Tato struktura je složená z kolekcí, které uchovávají vlastní struktury,2x trojici string, startTime, endTime, trojici integer, startTime, endTime. Dále několik vlastností. Toto dohromady tvoří jeden vstup. Dále mám druhou, třídu která se stará o všechny vstupy. Statisky téhle třídy už mám vyřešeny právě pomocí dataGridView. Nyní potřebuji zobrazit statistiku (no vlastně spíš historii) jednoho vstupu. Pro jednu trojici typu string, startTime, endTime potřebuji zobratit několik dalších trojic které se vejdou do časového intervalu první trojice. Pokud má vstup více takových "prvních trojic" pak opět musím přiřadit jiné trojice v daném intervalu. Př: číslo vstupu Jméno1 od do status1 od do priorita1 od do status2 od do priorita1 od do priorita1 od do Jméno2 od do status1 od do priorita1 od do atd. ----------------------- Výpis ostatních nastavených vlastností Předpokládám, že tato data budou opravdu jen v takovémhle množství, žádné velké závislosti. Výpis ostatních nastavených vlastností - tak tam bude asi tak deset hodnot jako vlastní komentáře, nebo nějaká čísla. Na zobrazení těchto dat jsem se rozhodl použít Form2 a tyhle data poskládat z textBoxů. TextBoxy chci poskládat dynamicky tak aby byly pouze readOnly a vůbec aby vypadaly jako labely. To se mi samozřejmě za čas povede, ale je to spíš blbá otročina, než dobrej nápad. Ve VB dělám asi tak měsíc a tak neznám jiné komponenty, které by toto řešily efektivně, nebo třeba jen jednu komponentu, která by byla jednodušší na formátování textu. Taky samozřejmě potřebuji, aby byl formulář naformátován tak, aby data byla čitelná. Aby to nějak vypadalo. Data načítám z xml dokumentu a také je tam ukládám. Tak možná by se hodila nějaká stromová struktura nebo tak něco. Kdyby jste uměl poradit, byl bych Vám vděčný. Petr
|