Profiler   otázka

VB.NET

Zajímalo by mě, co kdo používáte za profiler, resp. jak řešíte otázku "proč je tenhle kus kódu tak pomalý?". Ocenil bych prodkut, který bude třeba i drahý, ale bude konfortní a rychle mi najde "úzké hrdlo" ;-)). Pokud bude integrovaný do Visual Studia, tím lépe. A rád bych spíš konkrétní zkušenosti, co kdo máte ;-) odkazy si najdu.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Visual Studio Team System má velmi dobrý profiler integrovaný v sobě a jako profiler třetích stran se mi nejlépe osvědčil ANTS Profiler:

http://www.red-gate.com/Products/ants_pr...

Díky moc,

já mám bohužel VS Professional Edition. Na ANTS jsem taky koukal a docela se mi líbí. Má někdo další jiný tip ke zvážení?

Kdysi jsem toho zkoušel poměrně dost a ANTS Profiler vyšel jako jasný vítěz. Už si nepamatuju jak se to všechno jmenovalo ale není problém prohledat web.

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback