DayView   otázka

VB.NET

Dobrý den

Tento ovládací prvek jsem našel na http://www.codeproject.com/KB/selection/... sestavil knihovnu,ovládací prvek přidal to Toolboxu a pokusil jsem se přeložit zbytek programu z C#.

Ale dayView1 mi hlásí chybu.

dayView1.StartDate = DateTime.Now
            AddHandler dayView1.OnNewAppointment, AddressOf dayView1_NewAppointment
            AddHandler dayView1.SelectionChanged, AddressOf dayView1_SelectionChanged
            AddHandler dayView1.ResolveAppointments, AddressOf Me.dayView1_ResolveAppointments
            AddHandler dayView1.MouseMove, AddressOf Me.dayView1_MouseMove

VS2008 hlásí' Reference to a non-shared member requires an object reference. D:\Dokumenty\V... ' i přesto že v referencích projektu mám přidanou danou knihovnu dll.

Předem děkuji za jakoukoliv pomoc.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Tady jde spíš o problém jiný - někde přistupujete k instanční metodě přes název třídy a nikoliv přes název proměnné. Na kterém řádku to hází chybu?

Na řádku 63.

Zkuste trochu přemýšlet. Nechcete třeba ten řádek 63 poslat, anebo říct, který z těch pěti, které jsou nahoře, to je, pokud je to jeden z nich?

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback