Zdravím - patří to sice spíše mezi off topic, ale nějak jsem se od června zasek s prací (dělal jsem na několika zakázkách, kdy byl termín dodání "včera již bylo pozdě"), takže jsem i dovolené musel porušit a vbnet jsem sice sledoval, ale spíše náhodně a velice zřídka. Podobně to, bohužel, dopadlo i s tolik očekávanou soutěží, asi 5 úloh jsem měl ve stádiu dosti pokročilé rozpracovanosti, leč čas mi nakonec nedovolil ani jednu dokončit v termínu. A pokud jsem u té soutěže doufám, že se na stránkách alespoň objeví pár těch ukázkových či úspěšných řešení i z ostatních kol, abychom se mohli něčemu přiučit. A ještě nakonec, když už diskutuju mimo téma, bych využil této příležitosti a poděkoval našim dobrodincům za celý minulý rok, po který se starali o naše vzdělání lačné duše a popřál jim, a také celé komunitě našich vbnet-ových přátel bohaté, klidné a šťastné vánoce prožité v kruhu nejbližších a nejmilejších a mnoho úspěchů do příštího, zřejmě dost složitého, roku. No a pak ještě těm později narozeným spolubesedníkům, samozřejmě, bohatého Ježíška! A to je prozatím asi tak všechno, co bych mohl k tématu Silverlight momentálně říci ;-))))
|