Nakonec jsem koupil Help & Manual. A to z následujících důvodů: 1) Česká kontrola pravopisu (tu určitě využiji, vždyť nápovědu budou číst lidi) 2) Bezchybyný import stávajích projektů, jak přímo z chm, tak i ze skriptů Help Compileru. 3) Žádné problémy s češtinou (TOC, hledání atd.) ve výsledném souboru ani při tvorbě. 4) Commandline pro vytvoření výstupního chm (hlp, pdf, rtf...) tzn. integroval jsem to do svého build systému. 5) Z jediného zdroje umí výstupy: WinHelp, HTMLHelp, PDF, RTF, webhelp a eBooks. 6) Dá se určit, které části textu budou nebo nebudou v tom kterém výstupu (tzn. v PDF třeba nebude sekce FAQ, v chm bude). 7) PDF Help má přizpůsobitelné šablony. 8) Výstupem HTML může být jak HTML, tak i XHTML. 9) Rozhraní vypadá úplně božsky (jako Office 2007). 10) Ochočil jsem si to za den, je to opravdu velmi jednoduché. 11) Celý projekt je v jediném souboru (ve skutečnosti se jedná o sadu zazipovaných XMLek jako třeba v docx) a lze se v tom vrtat i externími nástroji. a nevýhody: 1) Není to provázané s VS.NET ve smyslu ContextID ;-(
|