Zdravím všechny, řeším takový problém. Aplikaci, kterou má napsánu ve Visual Studiu 2005 Standard Edition (konkrétně ve VB) instaluji pomocí instalačních souborů vytvořených standardním způsobem (tedy pomocí projektu Setup přímo ve Visual Studiu). Instalátor funguje bez problémů. Pokud však sestavím novou verzi aplikace (změním verzi v Assembly info) a znovu vytvořím setup, pak po jeho spuštění mi instalátor nahlásí, že je nejdříve nutno odinstalovat původní verzi pomocí Přidat/Odebrat programy. V setup projektu mám nastaveno, že chci odebrat původní verzi aplikace. Zkoušel jsem i měnit upgrade kód v Setup a dokonce i měnit verzi setup, ale jediné, čeho jsem dosáhl je, že mi setup nabídl vygenerování nového ID aplikace, čímž jsem problém odstranil, ovšem za tu cenu, že se do systému přidá další verze aplikace (ale ta původní stále zůstává v Přidat/Odebrat programy). Tímto způsobem jsem si "zaplevelil" informace o nainstalovaných aplikacích. Tudy tedy cesta nevede. Chtěl jsem se zeptat, zda někdo z Vás nevíte, kde bych mohl dělat chybu, případně jak přinutit instalátor, aby při instalaci aktuální verze aplikace tu původní nejdříve odinstaloval. Díky moc za případné náměty nebo rady.
|