Díky za spolupráci (všem). Vámi navrhované nastavení již aplikace měla a naopak "Hungry Snake" a "NetBoard" ono nastavení nemají a běží. Vyzkoušel jsem, že na "tiché nespuštění" mají vliv dialogy pro práci se soubory (OpenFileDialog a SaveFileDialog). Zkusil jsem je přidat do "NetBoard" a applikace nejde spustit. I bez úprav, tedy originální program "NetBoard" při ukončení z nabídky hlásí chybu, při ukončení křížkem nikoliv. Zkusil jsem ukončovací End vyměnit za Application.Exit, výsledek je stejná chyba. Mám detailní výpis, ale má 87 řádků, tak zde je jen začátek: "************** Exception Text ************** System.Security.SecurityException: Request for the permission of type 'System.Security.Permissions.SecurityPermission, mscorlib, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089' failed. at System.Security.CodeAccessSecurityEngine.Check(Object demand, StackCrawlMark& stackMark, Boolean isPermSet) at System.Security.CodeAccessPermission.Demand() at System.Windows.Forms.Application.Exit(CancelEventArgs e) at System.Windows.Forms.Application.Exit() ................" Chyba se vyskytuje jen při spuštění po síti, lokálně ne.
|