Jak ale na následující situaci? Pokud bych si dal dir složky s projektem, dostanu něco takovéhoto (adresáře): + Visual Studio 2005 -+ Projects --+ Project 1 --+ Project 2 --+ Project 3 --+ Project x pokud vezmu Project 3, dostanu: --+ Project 3 ----+ ----+ lorem.sln (soubor) ----+ Project 3 (adresar) ----+ lorem.suo (soubor) Pokud otevru Project 3, dostanu: ----+ Project 3 (adresar) -----+ *.resx soubory -----+ lorem.sln -----+ lorem.vbproj.user -----+ lorem.vbproj -----+ *.vb soubory -----+ lorem.suo -----+ app.config -----+ My Project (adresar) -----+ My Images (adresar) -----+ My Project (adresar) -----+ obj (adresar) -----+ bin (adresar)-----+ Data files (adresar) -----+ Project 3 (adresar) Ve složce "Data files (adresar)" mám uloženy vlastní *.dat soubory, *.xml soubory apod. abych si ušetřil práci při otvírání v programu (tj. abych nepsal celou cestu, vytvořil jsem si funkci:)
Module modPath
Public Function LocationDataFile(ByVal soubor As String) As String
soubor = Application.StartupPath & "/../../Data files/" & soubor
Return soubor
End Function
End Module
Jenže jak v následující situaci lze vytvořit *.exe soubor, tj. abych tam měl umístěnou i složku Data files a zároveň, aby mi fungovala funkce v modulu. PSko: Předpokládám, že tak lehce to nepůjde, proto dá se i zároveň nějak detekovat verze .NET zda je instalován (pokud ne, tak ji nainstalovat) a vytvořit zároveň i odisntalaci s možnostmi spustit program při startu a zobrazit ikonu na ploše? Co jsem našel na webu, tak InnoSetup vůbec nechápu.
|