DayView a jeho transformace do vb   zodpovězená otázka

C#, VB.NET, Komponenty, WinForms

Dobrý den,

narazil jsem na perfektní ovl.prvek, zobrazující den jako outlookovský kalendář,který je ale bohužel s příklady v C#

Většinu se mi povedlo do vb převést, takže prvek funguje.

Ale na řádcích níže jsem totálně vyhořel :) má to rozšířit/nahradit Event controlu?

dayView1.NewAppointment += new NewAppointmentEventHandler(dayView1_NewAppointment);
   dayView1.SelectionChanged += new EventHandler(dayView1_SelectionChanged);
   dayView1.ResolveAppointments += new Calendar.ResolveAppointmentsEventHandler(this.dayView1_ResolveAppointments);
   dayView1.MouseMove += new System.Windows.Forms.MouseEventHandler(this.dayView1_MouseMove);

Příklady v C# ke stažení jsou zde :http://www.codeproject.com/KB/selection/...

Předem děkuji za nakopnutí správným směrem ...

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět
AddHandler dayView1.OnNewAppointment, AddressOf dayView1_NewAppointment
AddHandler dayView1.SelectionChanged , AddressOf dayView1_SelectionChanged
AddHandler dayView1.ResolveAppointments, AddressOf Me.dayView1_ResolveAppointments
AddHandler dayView1.MouseMove, AddressOf Me.dayView1_MouseMove

Jak přepsat běžně používané konstrukce z C# do VB.NET můžete nalézt v mém článku:

http://www.vbnet.cz/clanek--70-zdrojovy_...

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Děkuji za ochotu, ten článek jsem četl a moc mi pomohl, přesně takto jsem to i vyzkoušel i syntaxe se odsouhlasila, jenže ....

V C# testu v prvku funguje i DragAndDrop, kdežto ve VB ne jsem asi datel ale nemohu najít jiný rozdíl :D

Každopádně děkuji budu testovat co je jinak :D

Tak jsem na to přišel jsem idiot :D

Používal jsem vlastní kolekci stačilo použít tu z knihovny prvku a hle prvek se začal chovat jak má :)

Dobrý den

Tak já na to už týden nemohu přijít. Použil jsem jsem knihovnu z Codeprojekt.com a zbytek programu jsem se pokusil přeložil z C# do VB. Akorát nevím proč prvek dayview1 mi hlásí chybu.

dayView1.StartDate = DateTime.Now
            AddHandler dayView1.OnNewAppointment, AddressOf dayView1_NewAppointment
            AddHandler dayView1.SelectionChanged, AddressOf dayView1_SelectionChanged
            AddHandler dayView1.ResolveAppointments, AddressOf Me.dayView1_ResolveAppointments
            AddHandler dayView1.MouseMove, AddressOf Me.dayView1_MouseMove

Určitě jste měl podobný problém. Můžu se zeptat jak jste ho vyřešil?

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback