Dobrý den, napsal jsem si prográmek na mazání souborů podle jména které zadám. Funguje to tak že si nastavím adresář od kterého se začně hledat, aplikace pak najde všechny podsložky a v posledním kroku dojde k vymazání všech souborů (ale adresářová struktura zůstane zachována). Smažou se buď všechny soubory které obsahují zadanou část názvu, nebo naopak všechny které ji nobsahují, podle toho co si uživatel nastaví.Regoval jsem tak na požadavek v práci, kdy bylo třeba promazat jeden archiv s šílenou adresářovou strukturou (cca 25 000 složek, 120 000 souborů a 15 složek do hloubky). Ještě chci doděla pár věcí aby byla aplikace více uživatelsky přívětivá a pak bych ji rád umístil na tyto stránky pokud bude o ní zájem, myslím si že se občas může hodit. Jen jsem se teď zasekl na tom, jak zobrazit přesýpaci hodiny. Načtení podsložek občas trvá docela dlouho a proto bych je chtěl zobrazit. Problém je že když použiju me.usewaitcursor=true tak se mi zobrazí až po skončení kódu. A děje se tak i pokud za tento řádek dám me.refresh nebo application.doevents(). Můžete mi prosím někdo poradit jak tam ty přesýpací hodiny nacpat?:) Děkuji
|