Dobrý den, potřeboval bych poradit se zobrazovaním hodnot u dvou datových typů. Problém je že nevím zda to mám řešit na straně serveru nebo aplikace (pro mě by bylo pohodlnější přímo v aplikaci). Případ 1) Na sql serveru mám tabulku kde v jednom sloupci jsou hodnoty typu datatime. Pokud je načtu do aplikaci do datagridView zobrazí se mi datum a čas bez sekund. Nechápu proč se nezobrazují sekundy a tisíciny sekund když v databázi jsou zadané (nejsou nulové). Tisíciny mě až tak netrápí ale sukundy bych potřeboval do datagridviewu dostat. Případ 2) V databázi mám datový typ money. Zde se mi naopak zobrazuje více desetinných míst než bych potřeboval. Uživatelé nadávají že je nepřehledné a zbytečné aby každá částka byla na 4 desetinná místa (a já souhlasím). Typuji že první případ budu muset řešit na straně aplikace a druhý na straně serveru. Bohužel nevím jak. Můžete mi prosím někdo poradit? Nejde o nic kvůli čemu by se zhroutila aplikace, je to vyloženě pro pohodlí uživatelů. Pro úplnost data jsou na SQL serveru 2000 a data načítám přes SQLclient voláním procedur, které jsou také na SQL serveru. Díky za jakoukoliv radu:)
|